Web Analytics Made Easy - Statcounter

قهرمان سابق وزنه برداری جهان و المپیک گفت: تیم ملی وزنه برداری ایران در قهرمانی آسیا یکدست نبود و استرس در چهره ورزشکاران ما زیاد بود. بهداد سلیمی در گفتگو با ایسنا درباره ی عملکرد تیم ملی وزنه برداری در مسابقات قهرمانی آسیا بیان کرد: به نظرم تیم وزنه‌برداری ما در مسابقات قهرمانی آسیا یکدست نبود، برخی ها خوب عمل کردند و برخی ها نیز دور از انتظار بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فکر می‌کنم همه نفرات در آمادگی یکسانی قرار نداشتند. از طرفی استرس در چهره ورزشکاران  زیاد بود. سهراب و کیانوش استرس زیادی داشتند که این مسئله روی عملکردشان تاثیر گذار بود. 
او ادامه داد: علی میری هم خیلی استرس داشت‌. فکر می‌کنم کادرفنی باید با کارهای روانشناسی فشار را از روی دوش ورزشکار بر می داشت و استرس را کم می‌کرد.

سلیمی در مورد این که رکوردهای سهراب مرادی و کیانوش رستمی راضی کننده بود یا خیر، گفت: کادر فنی با توجه به اینکه از شرایط تمرینی وزنه بردار خبر دارد بهتر می تواند بگوید که عملکردشان با توجه به تمرینات راضی کننده بوده است یا خیر. اما سهراب مرادی و کیانوش رستمی اگر سهمیه بگیرند و بخواهند در المپیک مدال بگیرند رکورد هایشان با مدال فاصله دارد و باید برای المپیک افزایش رکورد داشته باشند.

او در پاسخ به به این پرسش که با توجه به فاصله زمانی کوتاهی که بین قهرمانی آسیا و مسابقات کلمبیا وجود دارد فکر می کند مرادی و رستمی بتوانند به رکوردهای مد نظر برای کسب سهمیه المپیک برسند، تصریح کرد:  امیدوارم که این اتفاق بیفتد به هر حال انسان با امید زنده است. امیدوارم بتوانیم سهمیه دوم را بگیریم و اگر سهراب و کیانوش نتوانستند، علی هاشمی بتواند این سهمیه را به دست بیاورد و دو نفری که به المپیک می روند بتوانند از حیثیت وزنه‌برداری و سالها افتخارآفرینی که این رشته داشته است، دفاع کنند.

سلیمی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه فدراسیون قرار است در  مورد اعزام علی هاشمی به مسابقات کلمبیا تصمیم‌گیری کند و فکر می کند عدم اعزام  هاشمی با توجه به اینکه احتمال از دست رفتن سهمیه دوم وجود دارد، منطقی است یا خیر گفت : ما باید از تمام ظرفیت‌های خود  استفاده کنیم و تمام احتمالات را در نظر بگیریم.

قهرمان المپیک لندن  در مورد اینکه گفته می شود علی داودی در قهرمانی آسیا رکورد مجموع قابل توجه ای را به ثبت نرساند تاکید کرد: علی داودی در مسابقات لیگ خیلی خوب وزنه زد و انتظارات را از خود بالا برد. نکته‌ای که وجود دارد کمتر از ۹۰ روز به المپیک باقی مانده است و ورزشکار ما الان نباید در اوج آمادگی خود باشد. وزنه برداری رشته ای ست که ورزشکار نهایتاً هر شش ماه تواند به اوج برسد و اگر او در قهرمانی آسیا در اوج آمادگی و رکوردهای خود قرار داشت، نمی توانست سه ماه خود را در این شرایط نگه دارد. 

او افزود : به نظرم وزنه هایی که علی داودی در قهرمانی آسیا زد، ملاک این نیست که حتماً در المپیک هم همان وزنه ها را می زند و ظرفیت این را دارد که افزایش رکورد داشته باشد و بیشتر از این وزنه بزند. امیدوارم کادر فنی هم بتواند او را به خوبی برای المپیک آماده کند اما مهم این است که روند آماده سازی او به خوبی انجام شود. به نظرم جای نگرانی نیست چون علی داودی هر چند وزنه بردار جوانی است اما در مسابقات متعددی شرکت کرده و تجربه خوبی دارد.
انتهای پیام 

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: سهراب مرادی المپیک توکیو بهداد سليمي سهراب مرادی فدراسیون وزنه برداری كيانوش رستمي مسابقات وزنه برداری قهرمانی آسیا قهرمانی آسیا وزنه برداری علی داودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۵۵۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرزام: باید شرایط آمادگی استاندارد را در روئینگ داشته باشیم

سرمربی تیم روئینگ کشورمان گفت: خداراشکر هر سال شرایط کسب سهمیه المپیک ما بهتر از قبل بوده است و اگر بحث کمیت را کنار بگذاریم، در کیفیت هم پیشرفت داشتیم. - اخبار ورزشی -

افشین فرزام در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در خصوص عملکرد درخشان فدراسیون قایقرانی در مسابقات کسب سهمیه المپیک پاریس گفت:  هر کشوری بیشتر از دو سهمیه نمی‌توانست در این مسابقات به دست آورد و تنها کشورهایی که دو سهمیه گرفتند ژاپن، ازبکستان و ایران بودند و 18 تیم حاضر در این مسابقات حداکثر یک سهمیه گرفتند. مخصوصا در قایق دو نفره فقط ایران، ژاپن و ازبکستان توانستند به سهمیه قایق دو نفره دست پیدا کنند و ما نهایت سهمیه‌ای که می توانستیم را از این مسابقات به دست آوردیم.

وی تاکید کرد: از المپیک پکن به بعد که روئینگ به صورت رسمی فعال شد درست است دو سهمیه داشتیم اما الان که در قایق دو نفره سهمیه گرفتیم در واقع دو قایق و سه نفر را در المپیک خواهیم داشت و این بیشترین تعداد ورزشکار روئینگ است.

کسب اولین سهمیه قایق دونفره در تاریخ قایقرانی ایران

 

فرزام تصریح کرد: خداراشکر هر سال شرایط کسب سهمیه المپیک ما بهتر از قبل بوده است و اگر بحث کمیت را کنار بگذاریم، در کیفیت هم پیشرفت داشتیم به این دلیل که هم قایق دو نفره‌ای سهمیه گرفتیم که ژاپن همیشه سهمیه قایق گروهی را به دست آورده و ما با فاصله کمی با ژاپن و دو ثانیه اختلاف داشتیم. در تک نفره هم شرایط متفاوتی داشتیم و قهرمان روسیه که در المپیک توکیو مدال نقره گرفته بود تبعه ازبکستان شده بود و کیفیت مسابقات را بالا برده بود. اگر سال گذشته را مرور کنید برای کسب سهمیه فاصله زیادی را با ژاپن داشتیم ولی این فاصله امسال به حداقل رسید و ما و ژاپن فاصله کمی را با قایق اول که عنوان دار المپیک است داشتیم.

وی گفت: امیدوارم در ماه‌ها و روزهای باقیمانده تا المپیک شرایط آمادگی استاندارد که سایر کشورها برای این میدان بزرگ تدارک می بینند را داشته باشیم و ساده از کنار آن عبور نکنیم. هرچند 16-17 روز از سد شهر ارومیه استفاده کردیم و با همه لطف و محبت شهرهای میزبان  برای فراهم کردن بهترین شرایط، طبیعی است چون این سدها شرایط یک‌کمپ استاندارد را ندارند هیچ وقت آن ایده آلی که ما به دنبال آن هستیم را فراهم نمی‌کند و ما به اجبار با تمام شرایط کنار می آییم و سعی می‌کنیم بهترین استفاده را در بحث مسافت و بعد تمرین داشته باشیم.

سرمربی تیم روئینگ کشورمان افزود: برای پیش برد برنامه ها الان که سهمیه گرفته شده و گام اول که تثبیت سهمیه و حضور در المپیک بود، انجام شده است، امیدوارم به زودی نشستی برگزار شود تا با برنامه کار را پیش ببریم و داشته‌ها را ارزیابی کنیم تا بهترین تصمیم گرفته شود تا قطعا با انگیزه بچه‌ها و تلاش مضاعف شرایط خوبی را در المپیک رقم بزنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همدان میزبان مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور است
  • غیبت وزنه‌برداری ایران در قهرمانی نوجوانان جهان
  • فرزام: باید شرایط آمادگی استاندارد را در روئینگ داشته باشیم
  • پیشرفت کشتی خوزستان با برگزاری رقابت‌های جام تختی
  • استقبال بابلسری‌ها از مرد المپیکی قایقرانی 
  • استقبال از قهرمان قایقرانی آسیا و مرد المپیکی در بابلسر
  • اعلام میزبانان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ جهان
  • میزبان رقابت های وزنه برداری قهرمانی جهان 2027 و 2028 مشخص شد
  • میزبانان رقابت‌های وزنه برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ مشخص شدند
  • اعلام میزبان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸