Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@04:59:57 GMT

ستاره بسکتبال زنان ایران: در اوج خداحافظی کردم

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۹۳۵۱۷

ستاره بسکتبال زنان ایران: در اوج خداحافظی کردم

«سعیده علی» بازیکن موقعیت یک بسکتبال ایران هفته گذشته و پیش از آغاز فصل جدید لیگ برتر از دنیای قهرمانی خداحافظی کرد و کفش‌های را آویخت.

علی از جمله بازیکنان بسکتبال زنان ایران بود که حضورش در هر تیم به عنوان گارانتی قهرمانی تلقی می‌شد و حالا پس از اینکه سال گذشته قهرمان کشور شد و مدال برنز غرب آسیا را نیز به گردن آویخت از این رشته به طور کامل خداحافظی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این علی از بسکتبال پنج نفره ایران خداحافظی کرد و گفت تصمیم دارد در بسکتبال سه نفره و باشگاهی به کارش ادامه دهد و حالا به طور کامل تصمیم به خداحافظی گرفته است.

وی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: خداحافظی من از تیم ملی بسکتبال ۵ نفره و الان سه نفره و دنیای حرفه‌ای ۲ دلیل کاملا متفاوت و مرتبط به هم دارد. در خصوص خداحافظی از بسکتبال ۵ نفره بارها همه جا درباره آن صحبت کردم. زیرا در آن دوران بسکتبال ۳ نفره در تیم ملی شروع دوباره‌ای را تجربه می‌کرد. بعد از تایید شدن حجاب اسلامی خیلی اتفاقات رخ داد تا بتوانیم در مسابقات برون مرزی شرکت کنیم.

وی افزود: به خاطر شروع دوباره بسکتبال این فرصت را به جوان‌ترها دادم که تا بتوانند سالیان سال در خدمت تیم ملی باشند و با فعالیت در تیم ملی سبب رشد آن در آینده شوند.

کاپیتان سابق تیم ملی بسکتبال زنان عنوان کرد: نظرم به این بود حالا که بسکتبال ۵ نفره قرار است شروعی دوباره داشته باشد چه بهتر که بازیکنان جوان‌تر در آن باشند البته نه اینکه همه بازیکنان تیم ملی جوان باشند. بازیکنان جوان‌تر می‌توانستند در سال‌های آینده به تیم ملی خدمت کنند. شاید خیلی راحت آدم‌ها نتوانند از این فرصت بگذرند. بسکتبال را نه برای خودم بلکه برای کشورم و خود بسکتبال دوست دارم و هر پیشرفتی که در  بسکتبال وجود داشته باشد من را خوشحال می‌کند. در زندگیم همین که احساس رضایت داشته باشم مهم‌ترین اتفاقی است که می‌تواند برایم بیفتد.

وی دلیل خداحافظی از بسکتبال سه نفره را چنین عنوان کرد: مدتی است که به این قضیه فکر می‌کنم و هر شروعی پایانی دارد و چقدر عالی می‌شود که همه بتوانند آن نقطه پایان واقعی را برای خود پیدا کنند. زیرا درست است که هر چیزی زمانی برای پایان دارد اما اگر به وقت تمام شود خیلی برای همه لذت بخش‌تر و جذاب‌تر خواهد بود از جمله خود من که دوست داشتم در اوج بازی نکنم و از بسکتبال خداحافظی کنم.

علی اضافه کرد: خدا این قدرت را به من داد که توانستم چنین تصمیم بزرگی بگیرم. این تصمیم دلیل بر این نیست که کلا از بسکتبال دور شوم و نخواهم در این رشته بمانم. قرار است وارد فاز بعدی از زندگی بسکتبالی خود شوم که می تواند هر چیزی باشد و امیدوارم این تصمیم باعث شود تا هر چه جدی‌تر به هدف‌های بعدی فکر کنم و باعث شود که سرعت‌های رسیدن به هدف‌های بعد از بازیکنی را برایم میسر کند.

وی یادآور شد: دلیل بازی نکردنم این است که در نقطه واقعی زندگی،  بسکتبال را به پایان برسانم. بسکتبال برای من هرگز تمام نمی‌شود و تا آخر عمرم وجود دارد و می‌تواند به شکل های دیگر باشد و به هر حال زندگی برای من مثل همه بسکتبالیست‌ها در جریان است اما می‌تواند در زمینه دیگری باشد. بزرگ‌ترین افتخاری که در این قضیه دارم این است که خدا این قدرت را به من داده تا همیشه نقطه پایان واقعی خود را انتخاب کنم.

ستاره بسکتبال زنان ایران خاطرنشان کرد: دوست داشتم همیشه از دوران کودکی در اوج و در زمانی که می‌توانم زندگی حرفه‌ایم را ادامه دهم و پا به یک عرصه دیگر بگذارم و خود را به چالش بکشم. فکر می‌کنم همین چالش‌هاست که باعث می‌شود تا هر انسانی بیشتر پیشرفت کند و به هدف‌های آینده خود برسد.

وی در خصوص برنامه‌های آینده خود گفت: عاشق مربیگری هستم و بسکتبال با زندگی‌ام خو گرفته و در زندگی آینده‌ام جریان خواهد داشت. سعی می‌کنم خودم را به‌روز نگاه دارم و در کلاس‌های بین‌المللی شرکت کنم و هدفم این است که خود را در زمینه‌های دیگر بسکتبال به چالش بکشم و محک بزنم. در پایان دست تمام  عزیزانی که در این راه کنارم بودند و به من آموختند را می‌فشارم و از تک تک این عزیزان سپاسگذارم.

برچسب‌ها بسکتبال زنان اختصاصی ایرنا بسکتبال سه به سه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بسکتبال زنان اختصاصی ایرنا بسکتبال سه به سه بسکتبال زنان اختصاصی ایرنا بسکتبال سه به سه اخبار کنکور بسکتبال زنان تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۳۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​

تین نیوز

معاون علمی رئیس جمهور گفت: در یک کارگروه تخصصی با دستور رئیس جمهور و بعد از ۸ جلسه تخصصی درباره هواپیمای جت ۷۲ نفره به این نتیجه رسیدیم که این پروژه به دلایل متعدد پروژه ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، نشست خبری سالیانه دکتر روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری در محل معاونت علمی برگزار شد.

دهقانی در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پروژه ساخت هواپیمای جت 72 نفره ایران گفت: در رابطه با پروژه هواپیمای 72 نفره باید بگویم که ایران یکسری هواپیماهای آی آر 140 یا همان ایران آنتونوف 140 در یک دوره ای با اوکراین تعریف کرد و این هواپیماها بعضاً در کشور ساخته شدند و 5 فروند نیز وجود داشت و روابط با اوکراین و  سوانحی که هواپیما داشت باعث توقف پروژه شد.

دهقانی گفت: یک بحثی مطرح شد که برپایه همان هواپیما یک ارتقایی در بال، بدنه و موتور انجام شود و یک بازطراحی انجام شود باتوجه به اینکه اجزای هواپیما را داریم یعنی 8 تا هواپیمای 140 را داریم یک هواپیمای جت 72 نفره طراحی و ساخته شود.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: این پروژه تعریف شد و در دوره قبلی معاونت علمی به عنوان یک پروژه دانشگاهی که 5 تا شرکت دانش بنیان نوپا نیز به این پروژه کمک می کردند تعریف شد.

وی گفت: رشته بنده و تخصص بنده هوا و فضا است و ما از این پروژه بازدید کردیم که پروژه بسیار خوبی بوده و از نظر تحقیقاتی تیم بسیار خوبی دارد و کمک کرده است تا تعدادی از فارغ التحصیلان دانشگاهی کنار یکدیگر جمع شوند و کارهایی انجام دهند.

دهقانی تأکید کرد: پروژه از لحاظ حجم فنی و حجم کارهای انجام شده و از نظر زیرساخت های موجود در کشور اصلاً زیرساخت نداریم. فرض کنید که زیرساخت داشته باشد اگر یک هواپیمای ارتقایافته را به میدان بیاوریم آیا کسی سوار آن خواهد شد؟

معاون علمی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: بررسی های ما نشان می دهد که مجموعه وزارت دفاع یک برنامه بسیار خوبی دارد تا این هواپیماها را با یک تغییر طراحی تحت هواپیمای ترابری سیمرغ استفاده کند و یک فروند از آن نیز پرواز کرد.

وی ادامه داد: امروز خود سیمرغ نیز برای تأمین قطعات اولیه و بدنه های اولیه مشکل دارد چه برسد که بدنه آن تأمین شده و به سراغ هواپیمای 72 نفره برود. 

وی تأکید کرد: لذا مطلقاً در یک کارگروه تخصصی که با دستور رئیس جمهور شکل گرفت و بعد از 8 جلسه تخصصی درباره بحث هواپیما به این نتیجه رسیدیم که پروژه هواپیمای 72 نفره به دلایل متعدد از جمله نبود هواپیماهای پایه که می خواهد ارتقا پیدا کند و دلایل دیگر، پروژه ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد.

دهقانی گفت: تصمیم کارگروه این بود که ما در هواپیماسازی شرکت های دانش بنیان ویژه ای داریم که این شرکت ها توانمندی های زیادی دارند. به جای اینکه مثل خودروسازی از قسمت های آسان تر مثل بال و بدنه شروع کنیم به سراغ قسمت های کم حجم تر و ارزشمندتر برویم که اصطلاحاً به آن LVHV می گویند. مثل های سیستم های ناوبری، سیستم های هدایت، ابزارهای موتور، تجهیزات موتور، ارابه فرود و ... از جمله این قسمت ها است.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: ساخت هواپیماسازی کار ساختی نیست بحث گرفتن استانداردهای جهانی نیز بسیار مهم است و بایستی با کشورهایی که روابط خوب داریم کنسرسیوم تشکیل بدهیم و در دنیا نیز همه هواپیماسازهای اصلی کنسرسیوم تشکیل می دهند.

وی گفت: جمع بندی کارگروه این است که به عنوان عضوی از کنسرسیومی بزرگ که بخش بسیار خوبی از آن هواپیماسازی روسیه است بتوانیم در یک هواپیمای جدید روسیه و مشغول کار است در یک بخشی از آن مشارکت کنیم.

دهقانی تأکید کرد: هر زمانی توانستیم در زمینه های مختلف فنی، تهیه تجهیزات و زیرساخت ها به یک ایده ال مناسب برسیم یک کنسرسیوم تشکیل خواهیم داد.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: تیم ساخت هواپیمای 72 نفره بسیار تیم خوب و ارزشمند بود و کارهای خوبی کرده بود. مجموعه صنایع هوایی پذیرفت که از این تیم در پروژه های هواپیمایی حمایت کند و مجموعه معاونت علمی نیز تاکنون کمک های بسیار زیادی را به این مجموعه کرده است.

وی تأکید کرد: از نظر ارزش دلاری به پول امروز نزدیک به 500 تا 1 میلیون دلار هزینه ای بوده که برای پروژه در سال های اخیر شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​
  • ۱۰ فیلم اکشن قدیمی با قهرمانان مورد علاقه پدر‌ها؛ از جکی چان بدلکار تا ارتش یک نفره شوارتزنگر
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!
  • همه چیز برای کاپیتان ایران مشخص است؛ خداحافظی در پایان فصل
  • درخشش جوکر در بازی مقابل لیکرز
  • احضار ستاره های سه تیم به کمیته انضباطی بسکتبال
  • خداحافظی دسته جمعی از تیم ملی | کار سرمربی ایران سخت شد!
  • اين دختر بسكتبال لژيونر مى شود، شك نكنيد
  • پیام وحید امیری برای سرمربی تیم ملی/ ستاره پرسپولیس قصد خداحافظی ندارد
  • خداحافظی رسمی ستاره تیم‌ملی والیبال